2024-01-26 13:52Bloggpost

Lista: Det får du för 55 kr i Göteborg

Spela beachvolley billigt med Beach Center dealsDet får du för 55 kr i Göteborg

Hur långt kommer man egentligen med 55 kronor? Hos oss på Beach Center kan du spela beachvolley under en hel timme på lördagskvällar. Men hur ser det ut i resten av Göteborg? Här är listan som ger svaret på frågan: Vad får jag för pengarna?

De senaste åren har vi sett priser på livsmedel, restaurangbesök, drivmedel och aktiviteter skjuta i höjden. Är det ens möjligt att roa sig i Göteborg – utan att ruinera sig på kuppen?

Vi ser det som ett riktigt kap, men för att verkligen hamra hem poängen har vi scoutat Göteborg efter fler exempel på vad 55 kronor faktiskt motsvarar:

1,5 spårvagnsresa i Göteborg
Med en enkelbiljett för 36 kronor inom zon A skulle 55 kronor räcka till runt 1,5 spårvagnsresa. Vi tar däremot inte ansvar för om du försöker övertala kontrollanter med en halv biljett i handen.

1 halv lunch i centrala Göteborg
Med ett snittpris på dryga hundralappen skulle 55 kronor motsvara ungefär en halv lunch i centrala Göteborg. Med den halveringen blir det svårt att efterleva tallriksmodellen.

1 kaffe latte på café
Med priser som varierar mellan runt 40–60 kronor skulle 1 timmes beachvolley motsvara runt en kaffe latte på en av Göteborgs centrala caféer.

1h 50m parkering i centrala Göteborg
Föredrar du hellre att parkera bilen i centrala Göteborg än att spela beachvolley skulle pengarna räcka till knappt två timmar. Drivmedel och utlägg för shopping och aktiviteter inne i stan ej inräknat.

Tanka drygt 3 liter bensin i Göteborg
Med bensinpriser som ligger runt 17 kronor litern räcker 55 kronor till drygt 3 liter bensin. Med en genomsnittlig bränsleförbrukning för en normalstor bil kan det ta dig nästan hela vägen till Bollebygd – enkel väg.

1 halv stor starköl på Landvetter flygplats
Väskan är incheckad, fjärilarna i magen har infunnit sig och suget efter en öl innan boarding kryper sig på. Med 55 kronor kommer du däremot inte särskilt långt.
Om bartendern hade tillåtit det så skulle pengarna räcka till att dricka upp en halv, stor starköl på Landvetter flygplats.

9 kvadratcentimeter av en lägenhet i Göteborgs innerstad
För 55 kronor skulle du ha råd med ungefär 0,09% av en kvadratmeter av en lägenhet i Göteborgs innerstad. Det motsvarar 9 kvadratcentimeter – eller ytan på en mosad körsbärstomat.

Spela beachvolley för 55 kronor
Var? Beach Center, Göteborg
När? Alla lördagar klockan 18.00–22.00
Kan det bli ännu billigare? Ja! Om du är student betalar du endast 45 kronor.

Välkommen att boka online eller ring 031–475282Om Beach Center

Beach Center erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beachvolley Club. Vi arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg, granne med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har anläggningen över 230.000 besökare. www.beachcenter.se


Kontaktperson

Anders Nordahl
Marknadsansvarig
Anders Nordahl