2023-11-29 14:01Bloggpost

Börja lördagskvällen på Beach Center

Baren på Beach Center

Letar du efter aktiviteter att hitta på med kompisgänget? När mörkret faller på behöver helgerna ljusas upp. På Beach Center vet vi allt om hur du kickar igång lördagskvällen med kompisgänget på bästa sätt.

Vi på Beach Center älskar aktiviteter i alla dess former. Vi är såklart partiska när det kommer till beachvolley – enligt oss den bästa aktiviteten av dem alla.
För Anders Nordahl, marknadsansvarig på Beach Center, är det givet att alla bra kvällar med kompisarna blir bättre med uppstyrda aktiviteter.

– Oavsett om du ska käka middag eller göra en helkväll med kompisgänget så tycker jag att det blir så mycket roligare om man har gjort en härlig aktivitet tillsammans innan och vad passar då bättre än en batalj i sanden barfota med vännerna, fortsätter han.

Att spela beachvolley på lördagar har blivit populärt.

En given start på en fortsatt bra kväll
Med världens största beachvolleyhall och över 230 000 besök varje år är Beach Center ett givet val. Med tiden har vi blivit ett populärt förfestmål under helgerna.
Samla kompisgänget inför utgången, lördagsmatchen eller hemmakvällen.

Passar lika bra för de tävlingsinriktade som för kompisarna som mest bara vill ha kul ihop.
– Vi märker att det ofta är riktigt bra uppslutning på lördagarna. Ofta har det börjat med att någon i kompisgänget kommit med beachvolley som förslag och så får de bekräftat efteråt att de varit helt rätt på det, säger Anders Nordahl.


Med ett par perfekta servar och känslan av sanden mellan tårna i färskt minne blir resten av kvällen betydligt mer givande, enligt Anders.
– Jag pratar ofta med många av våra besökare här. Det är ett tydligt mönster att många har beachvolley som en given start på en fortsatt bra kväll.

Ladda batterierna i vår Beach Bar
En stor fördel med beachvolley som aktivitet är den låga tröskeln. Ingen dyr utrustning krävs och boll ingår i banhyran. Spelet går snabbt att lära sig och det är lätt att få till ett bra och roligt spel i grupp.

– Beachvolley som aktivitet ser exakt likadan ut nu som när vi startade i Göteborg i början av 90-talet. Det har gått 30 år men grunden består fortfarande av en boll, barfota spel och sand. De positiva effekterna är fortfarande lika starka, säger Anders Nordahl.

En lördagskväll som börjar på Beach Center består av både kamp i sanden tillsammans med kompisarna och återhämtning i vår Beach Bar. Där kan du ladda batterierna och ta en kall öl innan du antingen går ut på banan igen eller ger dig ut på nya äventyr i Göteborgsnatten.

Boka en bana till helgen redan nu!


Om Beach Center

Beach Center erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beachvolley Club. Vi arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg, granne med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har anläggningen över 230.000 besökare. www.beachcenter.se


Kontaktperson

Anders Nordahl
Marknadsansvarig
Anders Nordahl