2024-06-12 13:22Pressmeddelande

Ny eventansvarig till Beach Center

Erik Böckmann

Efter ett stort intresse för rollen har vi nu hittat rätt person för jobbet som Eventansvarig på Beach Center. Vi är glada att välkomna Erik Böckmann till den nya tjänsten. 

Erik har jobbat på Beach Center för ett antal år sedan och har sedan dess studerat på Handelshögskolan där han valde att inrikta sig på marknadsföring. Erik kan verksamheten mycket väl sedan sina många år i verksamheten, men kommer nu in med ny erfarenhet, en utbildning i ryggen och entusiasm att ta sig an denna nya utmaning.  

Vi ställde några korta frågor till Erik kring den nya tjänsten:

Vad kommer du att bidra med till Beach Center?
- Det ska först och främst bli väldigt spännande och roligt att gå in i rollen som eventansvarig på Beach Center. Jag hoppas kunna bidra med utveckling av de redan fantastiska evenemang som GBC och Beach Center anordnar och i övrigt bidra till att verksamheten bibehåller en hög standard.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?
Det ska bli väldigt roligt att tillsammans med härliga kollegor kunna hjälpa till att utveckla den verksamhet som bedrivs av allas vår favoritklubb GBC. Som eventansvarig ser jag fram emot att skapa väl anordnade evenemang för våra medlemmar och besökare, som ger oss alla nya roliga upplevelser och minnen.

Erik påbörjar tjänsten som Eventansvarig 1/9-2024.


Om Beach Center

Beach Center erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beachvolley Club. Vi arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg, granne med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har anläggningen över 230.000 besökare. www.beachcenter.se


Kontaktperson

Beach Center