2023-04-24 11:10Nyheter

Ny Teamleader/Platschef på Beach Center

Lukas Ulin är ny Teamleadre/Platschef på Beach Center

Vi är glada att presentera Lukas Ulin som ny Teamleader/Platschef på Beach Center.

Ny på anläggningen är han inte. Lukas har jobbat på Beach Center i 6 år i olika omfattning och kommer efter 3 år av studier på högskola tillträda den nya rollen som Teamleader/Platschef.

"Som anställd och medlem i GBC under 6-års tid kommer jag fortsätta bidra med en hög service i alla delar i verksamheten. Som ny teamleader kommer jag förhoppningsvis också bidra med, dela med mig av samt sprida den glädje som jag själv känner för Beach Center och GBC. "
 
VD Ulf Norman är nöjd med rekryteringen.
 
"I Lukas så får vi en ledare som fyller ut den roll som vi under tre år har saknat pga pandemi och elkris. Detta kommer att innebära ytterligare en kvalitetshöjning för både kunder och övrig personal."

Lukas tillträder tjänsten 2023-06-05


Om Beach Center

Beach Center erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beach Volley Club. Vi arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg, granne med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har anläggningen över 230.000 besökare. www.beachcenter.se


Kontaktperson

Anders Nordahl
Marknadsansvarig
Anders Nordahl